May 11 2021: Humanistisen lääketieteen iltapäiväkahvit / Medical Humanities coffee

(in English below)

Tervetuloa virtuaalisille medical humanities -kahveille ti 11.5 klo 14.00-16.00!

Tarkoituksena on tuoda yhteen medical ja health humanities -alojen tutkijoita ja opettajia Suomessa. Tapaamisessa kuullaan lyhyitä alustuksia eri yliopistojen ja alojen tutkijoilta ja keskustellaan yhdessä ja pienryhmissä:

Millaista medical ja health humanities -opetusta Suomen yliopistot tarjoavat? Millaisten terveyteen, sairauteen, terveydenhuoltoon ja lääketieteeseen liittyvien kysymysten parissa eri tieteenaloilta tulevat tutkijat työskentelevät tällä hetkellä? Entä miten medical humanities ja health humanities näkyvät eri oppiaineissa ja yliopistoissa?

Zoom-linkki:

https://tuni.zoom.us/j/63952776499

Huom! Lyhyet alustukset ovat suomeksi tai englanniksi, ja pienryhmäkeskusteluissa jakaudumme suomen- ja englanninkielisiin ryhmiin. Tervetuloa kaikille!

*

Welcome to the Medical Humanities coffee on Tuesday, May 11th, 2021, 14.00-16.00!

The virtual afternoon coffee meeting brings together researchers and teachers interested in medical and health humanities in Finland. We will hear short presentations and discuss the topics together and in break out rooms:

What kind of medical and health humanities studies are offered in Finnish universities? What kind of research questions are raised at the moment? How are medical and health humanities represented in different disciplines and universities in Finland?

Zoom-link:

https://tuni.zoom.us/j/63952776499

Nb! Short presentations are in Finnish or in English, and there will be break out room discussions both in Finnish and in English. Welcome all!

Contact:

Anna Ovaska, PhD, postdoctoral researcher, Narrare, Tampere University

anna.ovaska@tuni.fi