Palvelevaa ja joustavaa TAUCHI-tutkimusta

Teemme yritysten ja sidosryhmien kanssa yhteistyössä monipuolista perus- ja soveltavaa tutkimusta. TAUCHIlla on pitkä kokemus teknologian soveltamisesta ja implementoinnista monenlaisiin tarpeisiin, kuten erityisryhmille, oppimiseen, työkoneisiin, automotiveen, palveluihin ja moniin muihin tarpeisiin.

Koska missiomme on parantaa ihmisen ja teknologian vuorovaikutusta kaikin inhimilliseen vuorovaikutukseen perustuvin keinoin, haemme mahdollsuuksia ja haasteita sille kaikilta mahdollisilta sovellusalueilta. Voimme keksiä, tutkia ja kehittää sovelluksia ja ratkaisuja joiden avulla teknologian käyttö tai hyödyntäminen on helpompaa, mukavampaa, varmempaa ja tehokkaampaa.

Tätä varten voimme tehdä perustutkimusta uusien ideoiden toteuttamiseksi sekä kehittää sovelluksia konstruktiivista tutkimusta hyödyntämällä. sovellusten ja ratkaisujen kehittämiseen. Pyrimme tekemään ensimmäisiä prototyyppejä kohtuullisen nopeasti ja parantamaan niitä laboratoriossa ja kentällä oikeiden käyttäjäryhmien kanssa. Näin on mahdollista kehittää jopa täysin uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka myös saadaan toimimaan tosimaailmassa ja oikeissa käyttötilanteissa.

 

Usability services

TAUCHI offers research and development, courses, and also usability services to companies and the public sector.

See more info on our usability services, which we have provided as the first one in Finland since 1996 (in Finnish only).

TAUCHI tarjoaa koulutusta, tutkimusta ja käytettävyyspalveluja yrityksille ja yhteisöille. Katso tarkemmin palvelujamme.