Tervetuloa tutkijaverkostomme tapaamisiin

ANDANTE-tutkijaverkoston tapaamiset ovat kerran kuussa Teamsissä torstaisin klo 16.00–17.30. Tapaamiset ovat avoimia kaikille tutkijoille ja tutkimuksesta kiinnostuneille.

Webinaarit jatkuvat taas syksyllä!

Tämän kevään menneet webinaarit:

  • 13.1. ”Kasvatuskoira ja vuorovaikutus”. Väitöskirjatutkija, erityisopettaja, KM Iris Vainio Helsingin yliopistosta kertoi tutkimuksestaan.
  • 17.2. Väitöskirjatutkija Sanna Ryökkynen kertoi väitöskirjaprosessistaan ja tutkimuksistaan. Sannan väitöskirjan käsikirjoitus ”Work, work, work – life isn’t always that simple.” A study on Vocational Education and Training’s purposes and aims on parhaillaan esitarkastuksessa.
  • 31.3. Keskustelua vammaispalvelulaista ja yhteisestä lausunnosta.
  • 28.4. Kuulumisia Oppimis- ja ohjauskeskus Valterista. Monitarpeisten lasten ryhmä, kinestesia ja ravitsemus.Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin MoNet-ryhmäläiset kertovat Valterin tehtävästä ja palveluista, työryhmänsä toiminnasta. Ohjauspalveluiden MoNet-tiimi työskentelee oppilaiden kanssa, joilla on monitarpeisuutta ja neurologisia haasteita. Tavoitteenamme on avata rakentavaa ja monipuolista keskustelua ajankohtaisesti kentällä pohdituttavista teemoista (esim. toiminta-alueet TOI-opetuksessa, oppilaan kuntoutuksesta nousevat näkökulmat koulun arjessa , ruokavalion vaikutus jne.). Tule rohkeasti mukaan kuulolle ja keskustelemaan sekä tuo omia teemojasi!
  • 19.5. Hanna Majuri esittelee pro gradu -tutkielmaansa: Huoltajien kokemuksia asiantuntijoiden kohtaamisista.

Ilmoittautuminen sähköpostilistalle: elina.kontu@tuni.fi.

Tervetuloa!