TAMKin myynnin tutkimusryhmän ensimmäinen podcast julkaistu!

Tutkitun tiedon teemavuosi

TAMKin tutkimusryhmä osallistuu Tutkitun tiedon teemavuoteen syksyn 2021 aikana. Teemavuoden ohjelmaan liittyen on nyt julkaistu ensimmäinen podcast aiheesta: Johtajana asiantuntijoiden myynnillisessä muutoksessa. Tässä podcastissä Pia Hautamäen vieraina ovat Line Carrierin johtaja Marko Mäkinen ja Adeptus Partnersin Mikko Parikka. Kuuntele podcast ja ymmärrä paremmin, millaisia ajatuksia myynnillisiksi asiantuntijoiksi siirtyneillä henkilöillä on johtamiselle ja miten johtaa tällaista muutosta.

Asiantuntijoiden siirtyminen myyntiin alkoi kiinnostaa TAMKin myynnin tutkimusryhmän toimijoita loppuvuodesta 2019. Tästä syystä päätettiin käynnistää tutkimusprojekti, jossa haastateltiin tiiviissä yritysyhteistyössä 72 myynnilliseksi asiantuntijaksi siirtyvää henkilöä, heidän esihenkilöitään ja näiden valittujen kolmen yrityksen johtoa. Mikäli sinua kiinnostavat alustavat tutkimuslöydöksemme ja se, mikä on tärkeää toimiessa johtajana asiantuntijoiden myynnillisessä muutoksessa, olet oikeassa paikassa.

TAMKin tutkimusryhmän keräämän tutkimusaineiston alustavia löydöksiä ja keskustelua aiheesta käytiin myös Tutkitun teemavuoden podcastissä aiheella: Johtajana asiantuntijoiden myynnillisessä muutoksessa. Tässä podcastissä TAMKin myynnin johtamisen yliopettajan, tutkijan Pia Hautamäen vieraina olivat Line Carrierin johtaja Marko Mäkinen ja Adeptus Partnersin Mikko Parikka.

Pääset kuuntelemaan sekä tutkimuslöydöksiä että upeiden vieraidemme ajatuksia podcastin tiimoilta julkaistusta podcastistä.  Linkki podcastiin.

Ja jos kiinnostuksesi entisestään aihealuetta kohtaan kasvaa, tule mukaan myös paneelikeskusteluumme SalesDay2021-tapahtuman iltapäivään. Salesday-tapahtumaas on hieno ohjelma, joten kannattaa tulla mukaan! Ohjelman ja ilmoittautumisen näet erillisen linkin kautta. Linkki SalesDayn ohjelmaan. ja ilmoittautumaan mukaan päivään pääset Linkki SalesDayhin ilmoittautumiseen.

Tämä podcast on toteutettu osana Tutkitun tiedon teemavuotta 2021 (#TTTV2021). #TTTV21:n tavoitteena on tehdä tutkitusta tiedosta entistä näkyvämpää ja saavutettavampaa sekä tiivistää tutkitun tiedon parissa toimivien yhteistyötä. Pääset lukemaan lisää toimistamme tutkitus tiedon teemavuodesta erillisen linkin kautta. Linkki myynnin tutkimusryhmän teemavuoden toimintoihin.

Tampereen ammattikorkeakoulun myynnin tutkimusryhmässä toimivat Pia Hautamäen lisäksi yliopettajat Sini Jokiniemi ja Mika Boedeker. Jos sinua kiinnostaa yleisellä tasolla myynnin tutkimusryhmän toiminta, lue meistä lisää linkin kautta. Linkki myynnin tutkimusryhmän jäsenten esittelyyn.