Jo maisteriopintojeni alkuvaiheessa Turun kauppakorkeakoulussa kävi selväksi, että liiketaloustieteen opinnoissa minua kiinnostaa ihminen. Niinpä suuntauduin markkinointiin ja tarkemmin vielä kuluttajakäyttäytymiseen. Suoritin samalla Turun yliopistossa psykologian approbatur-opinnot graduni tueksi; se kun käsitteli mainosmusiikin assosiaatioita. Maisteriopintojeni loppupuolella hakeuduin markkinoinnin laitokselle töihin ja valmistuttuani sinne sitten myös palasin erilaisiin opetus- ja tutkimustehtäviin lyhyehkön yrityselämäsyrjähypyn jälkeen. Tein lisensiaatintutkimukseni ostopaikan valintaorientaatioista ja lopulta väittelin 1997 shoppailusta. Siinä vaiheessa toimin erikoistutkijana Turun kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksella INNOMARKET-ryhmässä.
Aloitin TAMKissa syksyllä 1998 ja työni fokus siirtyi tutkimisesta opetukseen. Oma tutkimus jäi vähemmälle mutta sitäkin enemmän opetin (ja opetan edelleen) tutkimuksen tekemistä amk- ja yamk –opiskelijoille. Ammattikorkeakoulun yhteiskunnallisen tehtävän muutosten sekä mm. VALIT-, DEEVA-, KAMPUS SOTE ja HYVINVOINTIA HYBRIDISTI -hankkeiden myötä työni painopiste on jälleen osin siirtynyt kohti tutkimus- ja kehitystoimintaa.
Laajasti ajatellen olen kiinnostunut siitä, mitä ihmisessä tapahtuu ja miten hän toimii. Liiketaloustieteen näkökulmasta on kiinnostavaa tarkastella ja tutkia, mikä merkitys sillä on mm. erilaisissa arvonluontiprosesseissa. Erityisesti emotionaalisen kokemisen tarkastelu on jollain tapaa ollut mukana suuressa osassa tekemisiäni ja se tulee olemaan yksi fokusalueistani myös myynnin tutkimusryhmässä. Tutkimusteemoja voisivat olla mm. koetun tunnekirjon muutos ja merkitys asiakassuhteiden kehittymisessä, myyjän omien tunteiden säätelytaidot ja niiden merkitys vuorovaikutuksessa, myyntitiimin ”jaettu intohimo” (team passion) sekä tunteet ja niiden merkitys myynnin työntekijäkokemuksen johtamisessa.