Tervetuloa yrittäjätapaamiseen

Tule ideoimaan ratkaisuja liiketoiminnan edellytysten turvaamiseksi raitiotien rakennusaikana ja visioimaan tulevaisuutta ratikkakaupungissa!

Tampereen kaupunki yhteistyössä Pirkanmaan yrittäjien ja Tampereen kauppakamarin ja kanssa selvittää raitiotien rakennusvaiheen yritysvaikutuksia. Tutkimuksen toteuttaa Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulu. Vaikutuksia selvitetään tilastoaineiston perusteella sekä kysely- ja haastatteluaineiston keinoin. Kysely- ja haastatteluaineiston perusteella on havaittu, että rakentamisaikaiset haitat näyttäytyvät varsin erilaisina eri puolella kaupunkia ja erilaisissa yrityksissä. Kokemukset rakentamisesta aiheutuvista haitoista on myös muuttuneet kevääseen 2018 verrattuna. Juuri nyt olemme kiinnostuneita siitä, miten eri kaupunginosiin kohdistuvia haittoja voitaisiin torjua ja pitää alueiden vetovoimaa yllä.

Tuloksista raportoidaan Tampereen kaupungille ja niitä hyödynnetään raitiotien rakentamisvaiheen kehitystyössä. Annamme kokouksen aluksi tietoiskun tutkimuksemme tuloksista.

Koska? maanantaina 21.1.2019 klo 18:00-19:30.
Missä? Pirkanmaan yrittäjien toimisto, Kehräsaari, B-rappu, 2. krs, 33200 TAMPERE
Lämpimästi tervetuloa!

Sinun ei tarvitse olla yrittäjäjärjestön jäsen osallistuaksesi tapahtumaan.