CSR Tutkimusrinki

CSR Tutkimusrinki

Yritysten yhteiskuntavastuusta, vastuullisesta liiketoiminnasta ja vastaavista aiheista väitöskirjaa, lisensiaatin työtä tai muuta tutkimusta tekevät tutkijat ovat perustaneet tutkimusverkoston, CSR Tutkimusringin.

In English: The Finnish CSR Research Network is an association for researchers interested in corporate social responsibility and related research areas. The network  welcomes Finnish and non-Finnish researchers to participate!

Tavoitteet

CSR Tutkimusringin tavoitteena on

  • Tuntea kollegoja sekä heidän tutkimusaiheitaan
  • Informoida toisiamme hyvistä tutkimuksista, kirjoista, konferensseista, seminaareista
  • Tavata silloin tällöin, kertoa tutkimuksestamme ja vaihtaa ajatuksia

Tämä verkosto on tarkoitettu lähtökohtaisesti väitöskirjavaiheessa oleville, mutta myös muut alan tutkijat ovat tervetulleita mukaan. CSR Tutkimusringin yhteystietolistalla on noin 110 jäsentä, jotka ovat pääosin väitöskirjantekijöitä, mutta myös meritoituneempia tutkijoita ja professoreja. Jäsenet ovat ympäri Suomea, eri yliopistoista.

Toiminta

Alla mainittujen yhteisten tilaisuuksien lisäksi erilaiset ryhmät ja tiimit ovat vapaamuotoisesti tavanneet erilaisissa yhteyksissä vuosien varrella.

Tapasimme ensimmäisen kerran Helsingissä 8.10.2003 Finnish Business & Societyn konferenssin yhteydessä.
1. seminaari: Verkoston ensimmäinen tutkimusseminaari oli Helsingissä 16.12.2003. Tässä tutkimusseminaarissa pääsimme kukin lyhyesti esittelemään väitöskirjatyömme aihepiirin ja samalla tutustuimme toisiimme. Lisäksi ideoimme verkoston jatkoa.
2. seminaari: Verkoston toinen suurempi tutkimusseminaari oli 3.12.2004 Helsingissä. Tällä kertaa pääpaino oli käsitekeskustelussa.
3. seminaari: TuKKK:n ja CSR Tutkimusringin yhteinen Vastuullisen liiketoiminnan tutkimusseminaari 26.5.2005 Turussa.
4. seminaari: 9.2.2006 pidimme koko päivän seminaarin Helsingissä. Keskustelimme mm. CSR koulutuksesta ja ringin tulevaisuuden suunnitelmista.
5. seminaari: TuKKK:n, CORECO-hankkeen ja CSR Tutkimusringin toinen Vastuullisen liiketoiminnan tutkimusseminaari oli 11.-12.5.2006 Turussa.
6. seminaaripäivä Helsingissä 22.3.2007 klo 10-14 Helsingin kauppakorkeakoululla.
7. tapaaminen: tutkimusseminaari Turussa 2007: Together with Turku RBN network we organized a seminar in 2007. The seminar took place on 13.-14.9.2007 – the first day was a business day and the second day was a research seminar day.
8. tapaaminen: 6.11.2009 tapasimme Tampereella ennen Tampereen yliopiston järjestämää seminaaria “Sidosryhmäsuhteista arvoa liiketoimintaan”.

Liity mukaan!

Jos haluat liittyä mukaan tutkimusrinkiin, ole hyvä ja lähetä sähköpostia Anna Hannulalle.

CSR Tutkimusrinki -sähköpostilistan tietosuojaseloste.

Ota yhteyttä:

Anna Hannula (os. Heikkinen) puh. 050 318 5970 anna.hannula(a)tuni.fi