Ammattikasvatuksen aikakauskirja (AKAKK) juhlii 25-vuotista taivaltaan tänä vuonna

Tieteellinen vertaisarvioitu julkaisu AKAKK viettää juhlavuottaan. Lehden toimituskunta, jota johtaa professori Nokelainen, vieraili Tallinnan yliopistossa 14.09.2023 professori Krista Loogman ja rehtori Priit Reiskan vieraina.

Emeritusprofessori Pekka Ruohotie perusti lehden vuonna 1999 ja toimi päätoimittajana vuoteen 2008 saakka. Professori Nokelainen on toiminut päätoimittajana vuodesta 2009 lähtien. AKAKK on tieteellinen vertaisarvioitu julkaisu, joka kuuluu julkaisufoorumin tason 1 julkaisuihin ja ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden artikkelit käsittelevät ammatillisen ja ammattikorkeakoulutuksen aiheita, kuten teknologiaan perustuvaa oppimista ja asiantuntijuuden ja ammatillisen identiteetin kehittymistä ammatillisen koulutuksen ja työelämän konteksteissa.

Lehden toimituskunta, jota johtaa professori Nokelainen, vieraili Tallinnan yliopistossa 14.09.2023 Professori Krista Loogman ja rehtori Priit Reiskan vieraana. Seminaarin ansiosta Tallinnan yliopiston tutkijat professori Loogmanin johdolla suunnittelevat lehden kansainvälistä teemanumeroa ammatillisen koulutuksen ja työelämäoppimisen aiheista.

Ammattikasvatuksen aikakauskirjan verkkosivut: https://akakk.fi/