Tervetuloa SafePotential-projektin loppuwebinaariin 3.6.2021!

SafePotential-projektissa tunnistettiin monipuolisesti erilaisia tapoja edistää mittaustiedon hyödyntämistä turvallisuuden johtamisessa. Projektissa kehitettiin työkalupakki turvallisuuden mittaamisen tueksi yritysten käyttöön. Keskeisiä tutkimustuloksia ja työkaluja esitellään avoimessa webinaarissa 3.6.2021.

Hyödynnä tutkimushankkeen tuloksia turvallisuuden kehittämisessä ja tule kuulolle loppuwebinaariimme 3.6.2021 klo 13-16. Ohjelmassa on tietoiskuja päätuloksista ja työkaluista sekä yritysten kokemuksia niiden hyödyntämisestä. Tilaisuus pidetään suomeksi. Webinaarilinkki jaetaan ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/Z7cthwc5Sb

Projekti toteutettiin Tampereen yliopiston tuotantotalouden yksikössä toimivien Operations and Supply Chain Group ja Turvallisuuden johtaminen ja suunnittelu -tutkimusryhmien välisenä yhteistyönä. Siihen osallistui neljä tuotanto- ja palvelualan case-yritystä, Konecranes Oyj, Lassila & Tikanoja Oyj, NRC Group Finland Oy sekä Paulig Group. Projekti kuului kansainväliseen Saf€ra-tutkimusohjelmaan, ja siihen osallistui tutkijoita myös University of Belgradista. Projektia rahoittivat Työsuojelurahasto ja osallistuneet yritykset.

Lisätietoa: Projektin verkkosivut