Opiskelu Porissa

Tampereen yliopiston Porin yksikkö sijaitsee Porin yliopistokeskuksessa Kokemäenjoen rannalla Puuvillan kauppakeskuksen ja kaupungin keskustan kupeessa. Käytettävissä ovat keskuksen modernit toimitilat sekä alueen monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.

Tampereen yliopiston Porin yksikössä voi opiskella

-Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelmassa
-Sosiaalityön tutkinto-ohjelmassa
-Työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelmassa

Tarjoamme joustavia koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat aiemmin suorittaneet soveltuvia korkeakouluopintoja. Yksikön kurssit ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille Tampereen yliopiston opiskelijoille. Tarkemmat tiedot koulutukseen hakemisesta, tutkinto-ohjelmista ja tutkimuksesta löydät tutkinto-ohjelmien sivuilta.

Yhteiskuntatieteiden opiskelijat valmistuvat yhteiskuntatieteiden kandidaateiksi, maistereiksi ja tohtoreiksi. Voit opiskella seuraavissa ohjelmissa:

Hyvinvointipolitiikan ja yhteiskunnan tutkimuksen maisteriohjelma, Pori

Sosiaalityön tutkinto-ohjelma, Pori

Sosiaalityön maisterikoulutus, Pori

Työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelma, Pori  (Haku seuraavaksi keväällä 2021!)

Hakuaika meille on aina keväisin yhteishaun aikaan. 

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Tampereen yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia opintoja lähes kaikista tutkinto-ohjelmista. Tutustu avoimen yliopiston monipuoliseen koulutustarjontaan!

Meillä voit suorittaa halutessasi opintoja myös Porin yliopistokeskuksen muiden yliopistojen tarjonnasta ristiinopiskelun avulla. Myös koko Tampereen yliopiston opetustarjonta on opiskelijoillemme tarjolla. Lue lisää ristiinopiskelusta.