Yhteystiedot

Myönteinen Tunnistaminen logoOletko kiinnostunut Myönteisen Tunnistamisen näkökulmaa hyödyntävästä tutkimuksesta, kehittämistyöstä tai koulutuksesta?

Soveltuisiko Myönteinen Tunnistaminen alasi työotteeksi, voisiko se tuoda uusia ulottuvuuksia työyhteisössäsi käytössä olevaan toimintamalliin?

Myönteisen Tunnistamisen näkökulmaa voidaan soveltaa erilaisissa ammatillisissa konteksteissa, paitsi lasten ja nuorten elämänpiireihin liittyen, myös laajemmin ihmisten kanssa tehtävässä asiantuntijatyössä. Professori Jouni Häklin johtama Tilan ja poliittisen toimijuuden tutkimusryhmä (SPARG) suunnittelee ja toteuttaa Myönteisen Tunnistamisen jalkauttamista yhteistyössä käytännön toimijoiden kanssa. Monitieteisessä tutkijayhteisössä on vahva tieteellinen osaaminen ja monipuoliset sidosryhmäverkostot.

Myönteisen Tunnistamisen tutkimuksesta, kehittämistyöstä ja koulutuksesta vastaa professori Kirsi Pauliina Kallio, johon voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä yhteistyöajatuksissa.  Muita Myönteisen Tunnistamisen kehittäjiä ja asiantuntijoita ovat apulaisprofessori Pia Bäcklund (Helsingin yliopisto), apulaisprofessori Riikka Korkiamäki (Tampereen yliopisto) ja tohtori Elina Stenvall (SOS-Lapsikylä).