Yhteistyö

PERLA

PERLA tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön. Olemme avoimia uusille avauksille ja yhteistyöehdotuksille. Olethan yhteydessä: perla@tuni.fi tai tutkimusjohtaja

  • Opiskelijoille toteutamme kursseja, opetusta ja tarjoamme korkeakouluharjoittelupaikkoja (meillä olleet harjoittelijat ovat opiskelleet mm. kasvatustieteitä, terveystieteitä, sosiaalityötä, sosiaalipolitiikkaa ja sukupuolentutkimusta). Millainen oli Rosa-Mariian harjoittelu? Lue tästä.
  • Tutkijoille tarjoamme monitieteisen tutkimuskeskuksen ja -verkoston. Järjestämme mm. tutkijatapaamisia, seminaareja ja epävirallisia kohtaamisia.
    • Oletko hakemassa rahoitusta omalle projektillesi? Etsitkö tutkimuksellesi kotipaikkaa? Perla voi olla juuri oikea paikka sinulle. Olethan yhteydessä: perla@tuni.fi tai tutkimusjohtaja.
  • Tutkimus- ja kehittämishankkeille tarjoamme laajan verkoston ja tiedotuskanavat. Toteutamme tilaisuuksia, mm. webinaareja,  hankkeiden kanssa yhteistyössä, haemme yhdessä rahoitusta kiinnostaville tutkimusteemoille ja osallistumme johtoryhmätyöskentelyyn.
  • Toimimme tiiviissä yhteistyössä järjestöjen, asiantuntijaorganisaatioiden, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, ks. verkosto. Yhteistyö toteutuu mm. yhteisinä hankkeina, julkaisuina ja tilaisuuksina. Olemme myös avoimia uusille avauksille.
  • Median edustajille mahdollistamme laajan asiantuntijaverkoston, jonka kautta voit löytää lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkijoita ja asiantuntijoita.
  • Ammattilaisille, perheille,  lapsille ja nuorille tarjoamme tietoa ja tilaisuuksia! Tavoitteemme on edistää lapsuutta, nuoruutta ja perhettä koskevaa tutkimusta ja yhteiskunnallista keskustelua.

 

TULE TEKEMÄÄN YHTEISTYÖTÄ

YHTEISTYÖKUMPPANIT