"Mitä vaikuttavuus ja vaikuttavuusperusteisuus tarkoittavat sosiaalipalveluissa?" - Työryhmäkutsu sosiaalityön tutkimuksen päiville 2024

Sosiaalityön tutkimuksen seura ja Tampereen yliopiston sosiaalityön oppiaine järjestävät vuotuiset Sosiaalityön tutkimuksen päivät 15.–16.2.2024 Tampereen yliopistossa. Tutkimuspäivien teemana on Vaikuttava sosiaalityö muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Ensi vuoden alun Sosiaalityön tutkimuksen päivien työryhmäkutsu on nyt avattu ja pyydämmekin huomioimaan erityisesti työryhmän, jonka Transform-tutkimusalusta järjestää yhteistyössä Kansallisen vaikuttavuuskeskuksen ja Vaikuttavuuden talon kanssa:

9. Mitä vaikuttavuus ja vaikuttavuusperusteisuus tarkoittavat sosiaalipalveluissa?

Työryhmän tarkoituksena on koota yhteen aihepiirin tutkijoita ja kehittäjiä sekä hahmottaa vaikuttavuuteen liittyvää tutkimusta. Työryhmä järjestetään pyöreän pöydän keskusteluna. Toivomme työryhmäämme osallistujiksi tutkijoita, jotka jäsentävät tutkimuksensa sosiaalipalveluiden tai sosiaalityön vaikuttavuuden arvioinnin tutkimukseksi sekä muita toimijoita, jotka kokevat vaikuttavuuden arvioinnin merkitykselliseksi osana omia työtehtäviä sosiaalialalla. Työryhmien absraktihaku on avattu ja sulkeutuu 8.1.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan vaikuttavuudesta sosiaalialalla!

 

Kommentit

Vastaa

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *