PERLA hakee harjoittelijaa viestinnän, opetuksen ja tutkimuksen avustustehtäviin

Tampereen yliopiston lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus PERLA hakee harjoittelijaa monipuolisiin viestinnän, opetuksen ja tutkimuksen avustustehtäviin.

Tehtävänkuvaus

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat erilaiset tutkimusavustajan tehtävät tutkimushankkeissa, tilaisuuksien ja opetuksen valmistelun avustustehtävät sekä viestinnän tehtävät.

Edellytykset

Harjoittelijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja tarkkuutta tehtävien hoidossa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista palveluasennetta.

Tarjoamme

Harjoittelun kesto on 3 kuukautta alkaen lokakuun lopussa tai erikseen sovitusti.

Harjoittelijan työpiste sijaitsee keskustakampuksella. Harjoittelijan on varauduttava työskentelemään myös etänä, mikäli etätyösuositus on voimassa harjoittelun aikana.

Harjoittelijan palkka on 1 500 euroa kuukaudessa ja tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Etusijalla valinnassa ovat ne hakijat, joille on myönnetty harjoittelutuki.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja saatekirje, jossa kerrot, miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Tehtävän hakuaika päättyy 21.10.2022 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Repo, katja.repo@tuni.fi, +358503186199