Työelämän tutkimuspäivät

Työelämän tutkimuspäivät järjestetään Tampereella 10.12.2020 

Vuoden 2020 Työelämän tutkimuspäivät oli suunniteltu järjestetää yhdessä samaan aikaan kokoontuvan IREC-konferenssin kanssa. Valitettavasti IREC2020-konferenssi peruuntui koronapandemian takia, joten työelämän tutkimuspäiville valittiin uusi päivämäärä: 10.12.2020. Poikkeuksellisesti tästä konferenssista tulee vain yhden päivän mittainen tänä vuonna.

Lisätietoa tulossa! 

Vuoden 2019 päivät järjestettiin  7.-8.11.2019 , siirry tapahtuman sivuille tästä! https://events.tuni.fi/tyoelamantutkimuspaivat2019/

 Työelämän tutkimuspäivät ovat Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksen ja Työelämän tutkimusyhdistys ry:n yhdessä järjestämä vuosittainen konferenssi, joka toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004.

Tutkimuspäivien tavoitteena on lisätä työelämän tutkimuksen näkyvyyttä ja edistää työelämän tutkijoiden ja muiden työelämätoimijoiden verkostoitumista. Tapahtuma tukee suomalaisen työelämätutkimuksen profiloitumista omaksi tärkeäksi asiantuntemusalakseen.

Työelämän tutkimuspäivät ovat monitieteisen ja monialaisen työelämän tutkijajoukon, kehittäjien, konsulttien sekä tutkimustiedon käyttäjien ja soveltajien innostava ja odotettu kohtaamispaikka. Tervetuloa tänäkin vuonna mukaan!