Mitä journalismin, viestinnän ja median tutkijat tekevät? Komeetan jäljillä -podcast vastaa

Puolilähikuva podcastin toimittajasta Jaakko Suorsasta.
Kuva: Jonne Renvall

Komeetan jäljillä on 7-osainen podcast-sarja, jossa 25 vuotta täyttävän Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus Cometin tutkijat kertovat työstään. Sarjan on toimittanut Jaakko Suorsa.

Komeetan jäljillä -podcastissa keskustellaan kuluneesta neljännesvuosisadasta journalismin, viestinnän ja median tutkimuksen parissa Tampereen yliopistossa. Toimittaja Jaakko Suorsa haastattelee Cometin tutkijoita heidän tutkimuaiheistaan, tutkimuksen yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta ja sen mittaamisen hankaluudesta sekä tutkijan arkisesta työstä ja kaikesta siihen liittyvästä. Sarja tarjoaa kuulijalle kuvan kokonaisen tutkimuskeskuksen toiminnasta.

Kaikki seitsemän noin tunnin mittaista jaksoa ovat kuultavissa Radio Moreenissa ja sen SoundCloud-palvelussa sekä Spotifyssa. Komeetan jäljillä on osa myös Tutkitun tiedon teemavuoden ohjelmaa.

Tutkimuskeskus Comet toimii Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa (ITC). Vuonna 2021 tutkimuskeskus täyttää 25 vuotta. Juhlan kunniaksi on julkaistu myös tekstikokoelma Tarinoita Cometista. Sen on kirjoittanut joukko Cometissa työskennelleitä tai muulla tavoin sen toiminnassa mukana olleita henkilöitä. Lisäksi vielä loppuvuonna järjestetään avoin juhlaseminaari.

Tervetuloa Komeetan jäljille!

Lisätietoa:
Podcastin toimittaja Jaakko Suorsa, jaakko.suorsa at tuni.fi
Cometin tutkimuspäällikkö Mari Pienimäki, mari.pienimaki at tuni.fi
Cometin tieteellinen johtaja Asko Lehmuskallio, asko.lehmuskallio at tuni.fi