Liikkumiseen palveluna keskittyvä ICoMaaS-konferenssi järjestetään 3. kerran marraskuussa 2022!

Kansainvälinen konferenssi liikkumisesta palveluna, International Conference on Mobility as a Service (ICoMaaS 2022), järjestetään 3. kertaa 29.-30. marraskuuta 2022 Tampereella ja online-tapahtumana. Konferenssissa käsitellään liikkumista palveluna (MaaS, Mobility as a Service) laajalla näkökulmalla ja se tuo yhteen tieteellistä tutkimusta ja yrityscase-esityksiä. Konferenssin tavoitteena on linkittää hallinnon, tutkimuksen ja liiketoiminnan näkökulmia ja toimijoita yhteen ja tunnistaa jatkotutkimusta ja -kehittämistä edellyttäviä osaamiskapeikkoja.

Konferenssin Call for papers on julkaistu. Esitelmän ja artikkelin tiivistelmän toimitusaikaa on 30.4.2022 saakka. MaaS-aiheiden lisäksi konferenssiin voi ehdottaa esitelmää myös uusista ja digitaalisista liikkumissovelluksista. Ehdotukset voivat olla sekä tieteellisiä tutkimuksia että yrityscasetarkasteluja Lisätietoja konferenssista on tapahtuman verkkosivuilla.

ICoMaaS konferenssi on järjestetty aiemmin vuosina 2017 ja 2019. Konferenssin järjestää Tampereen yliopiston ja Liikenteen tutkimuskeskus Verne.