Kysely: Esittävien taiteiden saavutettavuushaasteet ja -tarpeet

Etualalla yleisöä ja taustalla muusikoita esiintymässä. Lavalla on savua ja vihertävä valaistus. Moni heiluttaa kättään ylhäällä musiikin tahdissa.

Kuinka saavutettavia esittävät taiteet ovat Suomessa?

Selvitämme esittävien taiteiden saavutettavuushaasteita ja -tarpeita kuluttajanäkökulmasta.

Jos sinulla on jokin vamma tai muu toimintakykyyn vaikuttava tila, vastaa kyselyymme: bit.ly/smartart-saavutettavuus 

Kysely on avoinna 16.4.2023 asti ja vastaamiseen menee noin 10-20 minuuttia.  

Lisää tietoa kyselylinkin takana.   

Viestiä saa mielellään jakaa eteenpäin!  😉 

—————

Kartoitus toteutetaan osana Smart Art -hanketta.  

SMART ART – Esittävien taiteiden muuttuva osaaminen -hanke rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta. Hanke on yksi REACT-EU -hankkeista, joita rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.  

Hankkeen tavoitteena on esittävien taiteiden digitalisaation ja hybridituotantojen osaamisen kehittäminen. Siinä ovat mukana Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. 

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Smart Art -hankkeen yhteydessä pilotoitavassa koulutuksessa sekä tutkimuksessa. Kyselyn toteuttaa Tampereen yliopisto ja lisätietoja antavat tarvittaessa sähköpostitse tutkijatohtori Tuuli Keskinen (tuuli.keskinen@tuni.fi) ja väitöskirjatutkija Pauliina Baltzar (pauliina.baltzar@tuni.fi) Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnasta.  

Kyselyyn vastataan nimettömänä eikä suoraan yksilöiviä henkilötietoja kerätä. Tarkemmat tiedot aineiston henkilötietosisällöstä ja sen käsittelystä löytyvät erillisestä tietosuojailmoituksesta: bit.ly/smartart-saavutettavuus_tietosuojailmoitus. Ainoastaan Tampereen yliopiston tutkijoilla on pääsy alkuperäiseen aineistoon eikä sitä tulla luovuttamaan sellaisenaan muille. Tuloksia ei tulla julkaisemaan muodossa, josta yksittäinen vastaaja olisi tunnistettavissa.